Ons schoonmaakbedrijf in Brabant werkt volgens ISO

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Brabant waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan? Ons schoonmaakbedrijf is sinds de oprichting in het bezit van ISO certificering en hebben recent een OSB Pluscertificaat ontvangen. Hierdoor kunnen wij onze waarden gericht op kwaliteit, service en betrouwbaarheid met zekerheid garanderen. Ons schoonmaakbedrijf vlakbij Etten leur voert uw schoonmaakklussen graag uit tegenover voordelige prijzen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwd schoonmaakbedrijf in Brabant met een uitstekende reputatie. Wij stellen een goede ervaring van de klant voorop en voeren daarom met regelmaat controles en tevredenheidsonderzoeken uit. Dit doen we zowel bij onze klanten als bij ons personeel. Zo trainen wij ons personeel bijvoorbeeld op klantvriendelijkheid en een professionele dienstverlening. Meer weten over de services van ons schoonmaakbedrijf in Brabant? Neem gerust contact op!

Ons schoonmaakbedrijf in Brabant komt bij u thuis

Heeft u geen tijd om thuis schoon te maken? Ons schoonmaakbedrijf in Brabant neemt dit graag uit handen. Of u nou in Moerdijk woont, Oudenbosch, Rijsbergen of Stampersgat: onze medewerkers komen bij u langs om uw huis weer spik en span te maken. Wij maken zowel schoon als u thuis bent of wanneer u niet aanwezig bent. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw woning brandschoon wordt opgeleverd. U kunt ons inhuren voor incidenteel en periodiek schoonmaakwerk, alsmede voor glazenwassers-werkzaamheden. Verder zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van tapijt, vitrages en lamellen. Wist u dat het ook mogelijk is om een abonnement te nemen op bepaalde dienstverleningen? Denk hierbij aan hand- en theedoeken, hygiëneboxen en toiletvoorzieningen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Schoonmaakbedrijf Brabant

Ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal komt bij uw bedrijf langs

Ons schoonmaakbedrijf in Brabant is actief op een breed terrein. Zo hebben wij een uitgebreide klantenkring in de bankensector, midden- en kleinbedrijf en de overheid. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Roosendaal voor de schoonmaak van uw bedrijf? Wij maken bedrijfsruimtes binnen no-time vakkundig schoon. Hierbij maken wij gebruik van de modernste schoonmaakapparatuur, die is toegespitst op de opdracht. Daarnaast werken wij met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Heeft u snel een schoonmaker nodig of moet er met spoed iets worden gereinigd? Wij beschikken over het juiste materiaal om iedere klus te klaren. Neem direct contact op om een offerte op te vragen!